Guadeloupe.kgmOntwerp- en installatiefabrikant voor koelopslagIndustriële systemen

  • vrijgavetijd:2022-05-07 20:25:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:216
  • Korte omschrijving:

    Guadeloupe.kgm,In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude op

Artikel inhoud

In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.

Tijdens de installatie van koud opslagbord in koude opslag zal de kwaliteit van de installatie de temperatuur van de koude opslag rechtstreeks beïnvloeden. Als een belangrijke structuur die in de koude opslag wordt gebruikt moet de koelplank aandacht besteden aan de details van de installatie, de problemen ontdekken die gemakkelijk te negeren zijn, en de verkeerde installatie vermijden, die het gebruik van de koude opslag of het hele installatieproces zal be ïnvloeden, zodat de afvalmiddelen en de kosten worden verhoogd.

Guadeloupe.kgmMarkeer de naam op elk filter.

De twee verbindingsstukken tussen de koelopslag moeten stevig worden vastgeklemd en de twee verbindingsstukken moeten aan de bovenste, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken, wordt vergemakkelijkt.

Velingara.kgmOmdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft,Guadeloupe.kgmHoeveel kost de installatie van koude opslag per vierkante meter, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.

Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.

Volgens de omvang en de aard van de koelruimte en in combinatie met lokale voorschriften, is de bouw van een voedselkoelopslagplaats bedoeld om de planlay-out te bepalen op basis van de locatie, of het nu gaat om een enkele laag of een dubbele laag magazijn, en de structuur is de selectie van stalen structuur of versterking stolling. De koelcapaciteit, het productieproces,Guadeloupe.kgmHoe lang kan de vrucht vers bewaard worden in de koude opslag, de koeling, het stapelen van producten, de temperatuur, enz. worden gebruikt om de grootte en de locatie van de koelruimte te bepalen, zodat het een geheel kan worden.


Guadeloupe.kgmOntwerp- en installatiefabrikant voor koelopslagIndustriële systemen



Volgens de omvang en de aard van de koelruimte en in combinatie met lokale voorschriften, of het nu gaat om een enkele laag of een dubbele laag magazijn, en de structuur is de selectie van stalen structuur of versterking stolling. De koelcapaciteit, het productieproces, de koeling, het stapelen van producten, de temperatuur, enz. worden gebruikt om de grootte en de locatie van de koelruimte te bepalen, zodat de vlotte circulatie van goederen in logistiek gekoelde opslagplaats wordt gewaarborgd.

In de lage temperatuuromgeving, vooral in de periodieke bevriezing- en ontdooiingscyclus, is de constructie ook kwetsbaar voor. Daarom moeten de bouwmaterialen van de koude opslag en de structuur van elk deel van de koude opslag voldoende weerstandsvermogen hebben.

groothandelaarVoorbereiding, voorbereiding van de planning van de koelopslag en voorbereiding van de bouwplaats en bouwmaterialen. Alle soorten materialen voor de bouw van koude opslag worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Regel de bouwplaats die aan de eisen voldoet, transporteer alle installatiematerialen naar de bouwplaats, controleer de materiaalkwaliteit en het model, en start de installatie van koude opslag na bevestiging.

Noodmaatregelen tijdens het gebruik van het medische koelopslagproject kunnen ook leiden tot stroomuitval of stroomuitval. In feite zullen de meeste medische koelopslagprojecten uitgerust zijn met nooduitrusting, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt, wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, wordt het automatisch uitgeschakeld.

De configuratie van de apparatuur is redelijk en de levensduur van het snelvriesmagazijn is lang. De redelijke configuratie van de apparatuur van het snelvriesmagazijn kan de diensttijd van het snelvriesmagazijn aanzienlijk verlengen. Sommige compressoren zijn gemakkelijk te beschadigen wanneer ze werken bij volle lading voor een lange tijd, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.


Guadeloupe.kgmOntwerp- en installatiefabrikant voor koelopslagIndustriële systemen



haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige,Guadeloupe.kgmKleine installatie van koude opslag, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.

Inspectie milieuEenvoudige koeling is gebaseerd op de verdamping van koelmiddel in de condensor van de koude opslag, om de koelmiddel te koelen, en vervolgens het koelmiddel in de doos of de bouw van de koelapparatuur in te voeren om de lucht volgens de warmtewisselaar te koelen. Dit soort koeling heeft een langzame koelsnelheid, een groot totaal temperatuurverschil bij warmtegeleiding en complexe systeemsoftware zodat het alleen op minder plaatsen kan worden gebruikt, die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt, een redelijke algemene lay-out spaart grond en vermindert de kosten.

Guadeloupe.kgmVoor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.

Let vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.

Polyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, en de gesloten celsnelheid is meer dan %. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.

Guadeloupe.kgmOverige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!